top of page

project

Maatschappelijke Advies Raad (MAR) Woongoed Zeeuws-Vlaanderen

Marco is sinds 2021 lid van de MAR van woningcorporatie Woongoed Zeeuws-Vlaanderen.

 

De MAR is een adviesorgaan van personen uit het maatschappelijk middenveld van Zeeuws-Vlaanderen dat gevraagd en ongevraagd advies geeft over bouwen, beheren, wonen en leefbaarheid in het werkgebied van Woongoed Zeeuws-Vlaanderen.

 

De leden van de MAR hebben een betrokkenheid bij één of meerdere maatschappelijke onderwerpen en/of organisaties op het gebied van onder andere zorg, veiligheid, welzijn, openbaar vervoer, kleine kernen, senioren, jeugd, ondernemersorganisaties, sport, lokaal bestuur, maatschappelijk werk en/of plattelandsontwikkeling.

 

Periode: 2014 tot heden

 

Opdrachtgever: Maatschappelijke adviesraad Woongoed Zeeuws-Vlaanderen

Wat wij doen

#vrijwilligerswerk

 

Interesse om je bijdrage te leveren aan goed wonen in Zeeuws-Vlaanderen?

Stuur een e-mail aan Marco van Dorst marco@moveo-ta.nl.

Marco over zijn vrijwilligerswerk als lid van de MAR

‘Ik heb jarenlang voor de corporatiesector gewerkt. Eerst vanuit koepelorganisatie Aedes en later als zelfstandig adviseur.

Ik ben ooit zelfs een tijdje plaatsvervangend voorzitter geweest van de voorloper van de MAR van Woongoed Zeeuws-Vlaanderen’.

 

Vanuit zijn vorige en huidige vrijwilligerswerk stelt Marco dat ‘maatschappelijk’ wel in zijn DNA zit.

 

Marco: ‘In combinatie met mijn affiniteit met de sector én met Woongoed Zeeuws-Vlaanderen maakt dat ik heel veel zin heb om via de MAR mijn steentje bij te dragen aan goede sociale huisvesting in Zeeuws-Vlaanderen’.

woongoed.jpg
bottom of page