top of page

project

Presentator/reporter/interviewer Omroep Hulst

Marco is sinds 2014 – met een ziekteonderbreking tussen 2018 en 2022 – actief als presentator, reporter en interviewer bij de lokale Omroep Hulst. Hij ontvangt en interviewt – als één van het team van drie presentatoren – een of meerdere gasten in het programma ‘Aan Tafel Bij’. Daarnaast presenteerde hij begin 2022 samen met een collega het verkiezingsdebat voor de gemeenteraadsverkiezingen. Dat debat werd live uitgezonden met een groot publiek.

 

Periode: 2014 tot heden

 

Opdrachtgever: Omroep Hulst

Wat wij doen

#vrijwilligerswerk

 

Interesse om je bijdrage te leveren aan Omroep Hulst??

Stuur een e-mail aan Marco van Dorst marco@moveo-ta.nl.

Marco over zijn vrijwilligerswerk als presentator bij Omroep Hulst

Door zijn vrijwilligerswerk als presentator is Marco een ‘bekende Hulstenaar’ geworden. ‘Dat is best wel bijzonder. Mensen die ik totaal niet ken, groeten mij op straat of spreken me aan op een programma. In het begin moest ik er erg aan wennen, maar nu vind ik het ook wel leuk. Ik leer ook ongelooflijk veel mensen kennen en leer ook heel veel bij door de interviews die ik mag doen. Dat maakt het voor mij echt heel interessant om te doen’.

 

Eind september 2022 koppelt Marco twee takken van vrijwilligerswerk aan elkaar in het door hem zelf ontwikkelde programma ‘Lijn 589: Buurtbusverhalen’. Als chauffeur op de buurtbus hoort hij de meest prachtige en ontroerende verhalen. Het bracht hem op het idee om diepte-interviews te doen met mensen uit het land van Hulst in de setting van de buurtbus.

Omroep Hulst.jpg
bottom of page